Sejlerkursus fra København til Aarhus Praktisk sejlads i stor sejlbåd på 120 sømil

Tilmeld dig vores praktiske sejltræningskursus i stor sejlbåd og lær alt det grundlæggende om sejlads fra professionelle sejlere. Bliv en dygtige...

Om Sejlerkursus København - Aarhus Læs mere om vores Kursus

Når du står på kajen i Nyhavn og ser ud over vandet, drømmer du måske om at sejle ud på de blå bølger og udforske de skønne omgivelser. Men hvis du ikke har nogen erfaring med at styre en båd, kan drømmen virke fjern.


Men fortvivl ikke! Med vores praktiske sejltræningskursus i stor sejlbåd kan du lære alt, hvad du behøver for at kunne sejle ud på åbent vand og opleve friheden ved at sejle. Det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at have nogen tidligere erfaring med sejlads - du vil lære alt, hvad du skal bruge på ombord på vores 54 fods Beneteau Oceanis sejlbåd.


Forestil dig at stå ved roret på båden, føle vinden i dit hår og sejle ud af Nyhavn, mens du oplever København fra en helt ny vinkel. Tilmeld dig vores sejltræningskursus og lad os hjælpe dig med at realisere din drøm om at blive en dygtigere sejler.Kursets varighed er ca 2 dage. 
Aldersgrænsen for gaster er 18 år. 

 Mad ombord: Dette er en fælles opgave at lave mad. Der vil være handlet ind til alle måltider samt snacks og drikkevare.

Overnatning ombord: Der er sørget for sengelinede og håndklæder ombord.

Sejlertøj: der er mulighed for at låne sejlertøj ombord.

Vores gode udstyr Vi har kun kvalitetsudstyr og gode lokaler

54 fods Beneteau Oceanis.

Mad ombord: Dette er en fælles opgave at lave mad. Der vil være handlet ind til alle måltider samt snacks og drikkevare.

Overnatning ombord: Der er sørget for sengelinede og håndklæder ombord.

Sejlertøj: der er mulighed for at låne sejlertøj ombord

Prisen Det du skal vide om prisen

Prisen for sejlkurset fra Aarhus til København er 3500 kr., som inkluderer. Forplejning, mad, snacks og drikkevare, sengelinede og håndklæder.


Der er mulighed for gratis at låne sejlertøj ombord til turen.

Vilkår for at tage Sejlerkursus København - Aarhus

Godt humør og åbenhed.

Mere om Sejlerkursus København - Aarhus

Forplejning

Der serveres Tapas, frisk frugt samt the og kaffe,

Sailors giver gratis beståelsesgaranti

Alle skal have råd til at sejle trygt og sikkert. Beståelsesgaranti sikre dig dit speedbådskørekort og dulighedsbevis. Få garantien her.

Sikkerhed på vandet

Din og andres sikkerhed er vigtig.

Loading...