Hvad må man sejle med speedbådscertifikat Tag Kortet 950 kr

Hvornår skal man have speedbådscertifikat. Du kan læse det rigtige svar her på siden.

Skal man have et speedbådscertifikat for at sejle?

Det hurtige svar er, at man skal have et speedbådscertifikat, duelighedsbevis eller vandscooterbevis hvis man gerne vil sejle planende fartøjer, altså speedbåd, jetski eller vandscooter.

I Danmark må man gerne sejle mindre sejlbåde uden speedbådskørekort, men hvis man vil have styr på søvejsregler og sikkerhed, er det en rigtig god ide at tage et speedbådscertifikat og evt. udvide med vandscooterbevis. hvis man gerne vil kunne sejle vandscooter.

God ide at tage speedbådskørekort

Der er mange gode grunde til at tage et speedbådskørerkort, også selv om man har en lille sejlbåd, hvor det ikke er et lovkrav.

Når man tager et speedbådskørerkort kombinerer man teori og praksis, så søvejsreglerne bliver lettere at huske, hvilket giver større sikkerhed på vandet, både for en selv og dem man møder, når man er ude at sejle.

Desuden får man fif af vores erfarne skippere, som ikke står i lærebøgerne. Så hvis du tager speedbådskørerkort hos Sailors, lærer vi dig at sejle og gør dig tryg ved det.

Hvad må man sejle med speedbådskørekort?

Speedbådskørekort giver ret til at sejle de samme fartøjer som duelighedsbevis, hvilket vil sige planende fartøjer op til 15 meter, som har en motorkraft, der er større end 19KW.

Desuden gælder speedbådskørekortet for duelighedsbevisets praktiske prøve, som man så ikke behøver at tage, hvis man en dag gerne vil have duelighedsbevis.

Det betyder, at man hurtigt kan komme i gang med at sejle, og kan bruge speedbådskørekortet til at udvide til duelighedsbevis, hvis man vil øge sin viden om sikkerhed til søs eller kunne leje båd i udlandet.

Alder for speedbådskørekort

Hvor gammel skal man være for at få et speedbådsbevis?

Alkohol & sejlads

Kan man få spiritusbøder til søs?

Båd køb

Kom rigtigt ud at sejle før du køber båd.

Bøde uden speedbådskørekort

Det koster 5000 kr at overlade styringen til andre. Hvis du har hænderne på rattet, skal du have et vandscooterbevis eller speedbådskørekort.

Duelighedsbevis

Bliv sikker før du sejler ud med familien.

Forplejning

Der serveres Tapas, frisk frugt samt the og kaffe,

Loading...