Alder for speedbådskørekort Hvor gammel skal man være

Hvor gammel skal man være for at få et speedbådsbevis?

Aldersgrænsen for speedbådskørekort?

Det simple svar er, at man skal være 16 år gammel for at tage et speedbådskørekort.

Hos os får du speedbådsbevis-teorien tilsendt på mail, så du kan læse på den, før du tager selve speedbådskørekortet, så er du hurtigt i gang og godt forberedt.

Det betyder, at man sagtens kan starte på teorien, inden man fylder 16, man skal bare huske at datoen, hvor man tager speedbådscertifikatet, skal ligge efter man er fyldt år, så holder man sig inden for aldersgrænsen.

Far & søn

Det er sjovt at tage speedbådskørekort sammen.

Er du en frisk teenager på mindst 16 år, der gerne vil ud på vandet og opleve sjov og fart, eller er du en far, der drømmer om at lave noget fedt sammen med din søn, så er et speedbådsbevis lige noget for jer.

Kurset er en sjov og spændende dag på vandet, hvor i sammen får en fed, ny oplevelse, der kan blive starten på mange flere.

Fællesskab med familien - Få mere tilfælles

At tage speedbådscertifikat er en gave til hele familien og en super fantastisk måde at få mere tilfælles med din teenager.

Kursusdagen for speedbådskort er en ny og aktiv måde at være sammen på, der giver fællesskab på tværs af alder og interesser.

Alder for speedbådskørekort

Hvor gammel skal man være for at få et speedbådsbevis?

Alkohol & sejlads

Kan man få spiritusbøder til søs?

Båd køb

Kom rigtigt ud at sejle før du køber båd.

Bøde uden speedbådskørekort

Det koster 5000 kr at overlade styringen til andre. Hvis du har hænderne på rattet, skal du have et vandscooterbevis eller speedbådskørekort.

Duelighedsbevis

Bliv sikker før du sejler ud med familien.

Forplejning

Der serveres Tapas, frisk frugt samt the og kaffe,

Loading...