Sikkerhed på vandet Bliv tryg ved at sejle.

Din og andres sikkerhed er vigtig.

Sjov, spas og sikkerhed

Det er super fedt at “lege” på vandet, og der er mange muligheder for at have det sjovt i sommervarmen fx på jetski, vandscooter eller ligge i en kæmpe badering og suse afsted efter en speedbåd.

Mange tænker, at leg og sjov ikke kræver de store kundskaber, men det er et lovkrav fra Søfartsstyrelsen, at man skal have speedbådskort, når man leger på vandet.

Der er mange gode grunde til, at man skal have speedbådscertifikat eller vandscooterbevis, når man sejler speedbåd, jetski og vandscooter, det handler først og fremmest om sikkerhed og tryghed både for en selv, dem man er sammen med og ikke mindst for dem, man møder på vandet.

Din og andres sikkerhed er vigtig for os

For at kunne leve op til Søfartsstyrelsens krav om at overholde søvejsreglerne skal man selvfølgelig kende dem først. At tage speedbådscertifikat eller vandscooterbevis hvor man kommer ud at sejle og prøve teorien af i praksis, er den bedste måde at lære dem på.

Når du tager speedbådsbevis, får du ikke bare tør teori, som du skal lære at huske udenad. Du får en super sjov og spændende dag på vandet, hvor du sammen med andre lærer, hvordan man færdes på vandet på en sikker og ansvarlig måde og vigtigst, du får prøvet teorien af i praksis.

Det sikre, at du kan sejle speedbåd, jetski og vandscooter, og samtidig have sikkerheden i orden både for dig selv og andre.

Alder for speedbådskørekort

Hvor gammel skal man være for at få et speedbådsbevis?

Alkohol & sejlads

Kan man få spiritusbøder til søs?

Båd køb

Kom rigtigt ud at sejle før du køber båd.

Bøde uden speedbådskørekort

Det koster 5000 kr at overlade styringen til andre. Hvis du har hænderne på rattet, skal du have et vandscooterbevis eller speedbådskørekort.

Duelighedsbevis

Bliv sikker før du sejler ud med familien.

Forplejning

Der serveres Tapas, frisk frugt samt the og kaffe,

Loading...