Tilmeld dig vores kurser og events med det samme. Du finder vores gode priser og tilbud nedenfor. Vi har kurser fra 950 kr.

Find prisen på vores kurser, events og deltag fra 950 kr

Tilmeld dig vores kurser og events med det samme. Du finder vores gode priser og tilbud nedenfor. Vi har kurser fra 950 kr.

Speedbådskørekort - 950.00 kr

Kurset Speedbådskørekort
Prisen for kurset speedbådskørekort er 950 kr., som inkluderer undervisning, materialer, forplejning samt mad og drikke.

Censor og administrationsgebyr
På dagen er der både en teoretisk- og en praktiskprøve, som koster 550 kr. Prøverne overses af Søfartsstyrelsens bemyndigede censor.

<div><div><b>Kurset Speedbådskørekort</b></div><div>Prisen for kurset speedbådskørekort er 950 kr., som inkluderer undervisning, materialer, forplejning samt mad og drikke.</div><div><br></div><div><b>Censor og administrationsgebyr</b></div><div>På dagen er der både en teoretisk- og en praktiskprøve, som koster 550 kr. Prøverne overses af Søfartsstyrelsens bemyndigede censor.</div></div><div><br></div>

Vandscooterbevis - 950.00 kr

Kurset Vandscooterbevis
Prisen for kurset vandscooterbevis er 950 kr, som inkluderer undervisning, materialer og drikke.

Censor og administrationsgebyr
På dagen er der en praktiskprøve, som koster 550 kr. Prøverne overses af Søfartsstyrelsens bemyndigede censor.

<div><b>Kurset Vandscooterbevis</b></div><div>Prisen for kurset vandscooterbevis er 950 kr, som inkluderer undervisning, materialer og drikke.</div><div><br></div><div><b>Censor og administrationsgebyr</b></div><div>På dagen er der en praktiskprøve, som koster 550 kr. Prøverne overses af Søfartsstyrelsens bemyndigede censor.</div>

Duelighedsbevis - 1950.00 kr

Kurset Duelighedsbevis
Prisen for kurset duelighedsbevis er 1950 kr, som inkluderer undervisning, materialer, forplejning samt mad og drikke.

Teoriprøve Duelighed
Prisen for Teoriprøven er 650 kr. pr. person på dagen til Søfartsstyrelsens bemyndigede censor og administrationsgebyr.

Praktisk prøve til speedbådsbevis
Censorgebyret til den praktiske prøve er 550 kr. 
Har du allerede et speedbådskørekort, skal du ikke tage den praktiske prøve, da speedbådskørekortet svarer til duelighedsbevisets praktiske prøve.

Har du derimod ikke et speedbådskørekort skal du også tage den praktiske prøve.
Du får 300 kr i rabat på den praktiske prøve, du skal blot booke speedbådskørekort via rabatkoden, som du modtager, når du tilmelder dig duelighedskurset.

<div><b>Kurset Duelighedsbevis</b></div><div>Prisen for kurset duelighedsbevis er 1950 kr, som inkluderer undervisning,  materialer, forplejning samt mad og drikke. </div><div><br></div><div><b>Teoriprøve Duelighed</b></div><div>Prisen for Teoriprøven er 650 kr. pr. person på dagen til Søfartsstyrelsens bemyndigede censor og administrationsgebyr.</div><div><br></div><div><b>Praktisk prøve til speedbådsbevis</b><br></div><div>Censorgebyret til den praktiske prøve er 550 kr. </div><div>Har du allerede et speedbådskørekort, skal du ikke tage den praktiske prøve, da speedbådskørekortet svarer til duelighedsbevisets praktiske prøve.</div><div><br></div><div>Har du derimod ikke et speedbådskørekort skal du også tage den praktiske prøve.</div><div>Du får 300 kr i rabat på den praktiske prøve, du skal blot booke speedbådskørekort via rabatkoden, som du modtager, når du tilmelder dig duelighedskurset.</div>

DSC/VHF certifikat - 1095.00 kr

Kurset DSC/VHF certifikat
Prisen for kurset DSC/VHF certifikat er 1095 kr., som inkluderer undervisning, materialer, forplejning samt mad og drikke.

Censor og administrationsgebyr
På dagen er der både en teoretisk- og en praktiskprøve, som koster 550 kr. Prøverne overses af Søfartsstyrelsens bemyndigede censor.

<div><b>Kurset DSC/VHF certifikat</b></div><div>Prisen for kurset DSC/VHF certifikat er 1095 kr., som inkluderer undervisning, materialer, forplejning samt mad og drikke.</div><div><br></div><div><b>Censor og administrationsgebyr</b></div><div>På dagen er der både en teoretisk- og en praktiskprøve, som koster 550 kr. Prøverne overses af Søfartsstyrelsens bemyndigede censor.</div>
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Loading...